Behandlingar

Rygg-rehab, värme massage med infrarött ljus, 45 - 60 min
Värmemassagen utförs av en automatisk massagebrits som masserar med varma jade-stenar och infrarött ljus. Den scannar först ryggen några gånger innan den går på triggerpunkterna längs ryggraden. Behandlingen är mycket avslappnande och välgörande för onda ryggar, lindrar stress och hjälper kroppen att självläka.  Det är samtidigt en tuff behandling om du har stora problem.
Reumatiker, utbrända och personer med mensturations-smärtor är andra grupper som uppskattar denna behandling.
 
Fotvård ca 60 min                                         

Fotbad, klippning, slipning och rensning av naglar,rådgivning och behandling av just dina problem t ex liktorn, nageltrång, sprickor, förhårdnader, svamp, vårtor, artikulering mm. Behadlingen avslutas med en skön fotmassage.

 

Friskvårdsfotvård/massage ca 60 min

Vi arbetar förebyggande så att du inte ska få onödiga problem med fötterna. Vi åtgärdar också problem som du redan har så att du inte får problem med andra delar av kroppen där ursprunget kommer från fötterna. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

 

Delbehandling  max 30 min                                            

Endast behandling av ett specifikt problem såsom  liktorn, nageltrång,  frysning av vårtor, klippning av naglar etc. (ej svampnaglar- då behövs en hel fotvårdsbehandling).

 
Enbart fot och underbensmassage ca 30 min           
 
Spa behandling i olika varianter

Några av dessa behandlingar ingår beroende på vad du väljer. Fotbad, peeling, oljeinpackning, paraffinbehandling av hand och fot samt massage av ansikte, hand, fot och underben.

 

Paraffinbehandling av händer och fötter                           

Paraffinbehandling är särskilt skönt för reumatiker eftersom värmen lindrar värken, men uppskattas också av många andra utan problem. Gör också torr hud mjuk och smidig.

Behandlingen avslutas med massage.

 

Vaxning                                                       

Halva ben, hela ben, bikinilinje, rygg/bröst, armar och armhålor. 

 
Tejpning
Tejpning av skador, smärttillstånd och fotdefotmiteter med både sport-tejp och kineso-tejp.

Ortoser
Tillverkning av ortoser, som är ett formgjutet siloconinlägg anpassat efter din fot som hjälper din fot/tår att vara i rätt läge för att undvika smärta. 
                             

 

  

Vänligen notera att avbokning av behandlingstid måste ske senast 24 timmar innan behandlingstidens början. I annat fall måste vi debitera tiden.

Behandlingarna går att kombinera. Maila gärna förfrågan på det du önskar.

 

Vi erbjuder också fot-spa behandling hemma hos dig tex på tjejträffen. Vid intresse maila förfrågan.