Kliniken

Kliniken ligger på Gamla Allén 9.

Från torget kör/går du mot Olofstorp, förbi höghuset och Torpskolan. Direkt efter skolan svänger du till vänster och kör sedan till du har pizzeria Capri på vä sida, där svänger du vänster till Gamla Allén. Kör nästan ända ner till Åtorps Udde, det är ett rött hus på vä sida. Stor parkering utanför huset där du kan parkera.

Du som kommer med flexlinjen ska gå av på hållplats nr 1340.

Jag som arbetar här heter Annika Dunér och är utbildad Medicinsk Fotterapeut på Axelssons i Göteborg. Jag har bland annat lärt mig hur sjukdomar som diabetes, psoriasis och reumatism påverkar fötterna. Jag behandlar alla typer av fotproblem t ex svamp, vårtor, förhårdnader, liktornar, kartnaglar mm. Jag kan också tejpa skador och fotdeformiteter så som hälsporre, hallux valgus och stukad fot mm samt ge information om problem och förebyggande behandling.

 

Vi erbjuder vaxning av ben, bikinilinje, armar och armhålor. Paraffinbehandling av hand och fot, artikulering, fot och underbensmassage samt fotspa-behandling. Vi provar också ut inläggssulor om du behöver det.

 

Nytt i Sverige är min Rygg-rehab värme massagebrits. Britsen masserar med varma jadekulor och infrarött ljus. Behandlingen är välgörande för onda ryggar, reumatiker, stressade personer och kan ge en rejäl avslappning och lindring. Det är samtidigt en tuff massage eftersom den arbetar med stenkulor. Behandlingen påminner lite om en traditionell massagestol men det blir en helt annan upplevelse  på grund av värmen. Man ska se den som ett komplement till annan traditionell behandling.

 

All utrustning i kliniken är modern och behandlingsrummet är  funktionellt inrett. Vi följer de rekommenderade hygienregler som finns gällande rengöring av verktyg och lokaler.

 

För din trygghet är vi också försäkrade för behandlingsskador och medlem i Sveriges fotterapeuter.

IMG_3674 kliniken.jpg

Min filosofi

Att ge råd och god fotvård till alla fötter, både förebyggande vård och behandling av sjuka fötter. Erbjuder också träningstips för dina fötter.

Vi vill också skämma bort våra kunder och ge en underbar fotmassage så att kunden verkligen känner sig omhändertagen och får en skön avkopplande stund hos oss. Vi svarar inte i telefon under behandlingen. Tiden hos oss är bara din.

Vi arbetar oftast med neutrala eller doftfria produkter så att även du med överkänslighet mot dofter kan komma till oss.